Stam Schwarz Okul Kurucusu & Sihir Tarihi Profesörü & Admin
Mesaj Sayısı : 128 Yaş : 29 Savaş Tarafı(Aydınlık-Karanlık) : Aydınlık Ünlülarin adları (Sadece Meta. olan yazsın) : Site-Site-Site Kan Durumu : Safkan Rp Yaşı : 45 Rp Sevgilisi : Yok Asa : Bilgeliğin Gücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 10/01/09
| Konu: Quidditch Sistemi Herkes Okusun! Ptsi Ocak 12, 2009 6:01 pm | |
| QUİDDİTCH SİSTEMİ !...!
Öncelikle sistemi size anlatıyım maçlar sayılar üzerinden zar sistemi ile oynanacaktır.Maçları bir DM Yönetecek buda Sihir Tarihi Profesörü olarak ben olucam..
Örnek DM Zar aralıkları ;
Zar Eğer 6 gelirse= Mutlak Başarı Zar Eğer 5 gelirse= Başarılı hamle fakat dengesiz uçuş Zar Eğer 4 gelirse= Başarılı hamle fakat darbe alabilir. Zar Eğer 3 gelirse= Başarısız darbe almadı Zar Eğer 2 gelirse= Başarısız hamle oyuna devam edebilecek şekilde yaralanma var. Zar Eğer 1 gelirse=Başarısız hamle oyuna devam edemeyecek kadar yaralanma var.
Oyuncu hamlesini yapıcak ve DM Zarını atıcak zarda hangi rakam çıkarsa onun karşılığını yazıcak.Oyuncu bir mesajda sadece 1 hamle yapabilir. Ve Şunuda bildirmek isterim,snitch'e hemen hamle yapamazsınız arayıcılar.Snitch'i saldığımı belirttiğim zaman 5 dakika içersinde hangi arayıcı yazarsa ona zar atıcam.Snitch yakalamakta bu şekilde olucak.
Örnek Bir Quidditch Maçı ;
Stam : Quaffle'a doğru hamlemi yapıyorum.
Richard : Snitch'i görüyorum ve ona doğru uçuyorum.
Oyun Bundan ibarettir.Zarımı Bütün oyuncular hamlelerini yaptıktan sonra atıcam ve öyle yazıcam.
Kurallar :
Oyuncu bir mesajda sadece bir hamle yapabilir.
Doğru : Quaffle'a doğru uzanıyorum. Yalnış : Quaffle'a doğru uzanıyorum ve çemberden geçiriyorum
Oyuncu sadece hamlesini yazabilir sonuçları DM yazar.
Doğru : Snich'e doğru hamlemi yapıyorum. Yalnış : Snich'e doğru hamlemi yapıyorum ve onu yakalıyorum.
Maçta şimdiki zaman kullanılmalıdır.
Doğru : Gözlerim ile bir bludger arıyorum. Yalnış : Tüm sahayı tarıyordu,bir bludger görmek için dikkat kesilmişti.
Oyunlar daha doğrusu vurucular hedeflerini belirlemeliler
Doğru : Bludger'a hızla vuruyorum.Amacım Stam'ı vurmak Yalnış : Bludger'a vuruyorum
Arayıcılar dışında karşı takımın oyuncusuna omuz dirsek vs. vurabilirsiniz.Fakat isabet etmesi için zarın 6 gelmesi gerekmektedir.
Quaffle'ı çemberden geçirmek 10 Puan değerindedir. Snich'i yakalamak 150 Puan değerindedir.
Maçlar henüz başlamamıştır. 4. Dönem başlayacaktır.
En son Stam Schwarz tarafından C.tesi Ocak 17, 2009 6:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Mesaj Sayısı : 128 Yaş : 29 Savaş Tarafı(Aydınlık-Karanlık) : Aydınlık Ünlülarin adları (Sadece Meta. olan yazsın) : Site-Site-Site Kan Durumu : Safkan Rp Yaşı : 45 Rp Sevgilisi : Yok Asa : Bilgeliğin Gücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 10/01/09
| Konu: Geri: Quidditch Sistemi Herkes Okusun! C.tesi Ocak 17, 2009 6:31 pm | |
| | |
|
| Konu: Geri: Quidditch Sistemi Herkes Okusun! C.tesi Ocak 17, 2009 6:31 pm | |
| 'Stam Schwarz' üyesi bu işi tamamladı : Zar atmak
'Quidditch' : 1 | |
|
| Konu: Geri: Quidditch Sistemi Herkes Okusun! C.tesi Ocak 17, 2009 6:32 pm | |
| Yani başarısız hamle oldu. Oyuna devam edemeyecek kadar yaralanma var.
Evet, güzel bir sistem değil mi? | |
|
| Konu: Geri: Quidditch Sistemi Herkes Okusun! Paz Ocak 18, 2009 2:09 pm | |
| Bu arada tarihler geriye alındı. Kadrolar tamamlanınca Quidditch başlayacaktır. | |
|